Bemutatkozás

Cégbemutató

Horváth András vagyok, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az ipari és kereskedelmi hűtőgép-technikusi szakmában.

Pályafutásomat hűtőgép szerelőként kezdtem, majd elhatároztam, hogy szeretném szaktudásomat tovább bővíteni a szellőzőrendszerek és egyéb hűtéstechnikai berendezések kiépítésével, szerelésével kapcsolatban.

Vállalkozásom fő profilja hűtő- és klímaberendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása és javítása.

Vállalkozásom célja, hogy minden megrendelő számára megtaláljam – feltételekhez mérten – a lehető legjobb megoldást a legjobb árkategóriában.

Megrendeléseket az ország egész területéről felveszünk magánszemélyektől, kis-, közép- és nagyvállalatoktól egyaránt, legyen az eseti megbízás vagy éppen átalánydíjas megállapodás.

Szaktanácsadás, és ingyenes helyszíni felmérést követően, próbálunk ügyfeleinknek egyéni igényeknek megfelelő árajánlatot adni több alternatívában.

Köszönjük, hogy bizalmával minket tisztel meg.

Vackor Klíma Csapata

Küldetésünk

  • Küldetésünk megvalósításának eszközei az ügyfelek pontos igényének felismerése, a bizalom erősítése, pozitív gondolkodás és innovatív hozzáállás, gyors és hatékony reagálás illetve a közös érdek szem előtt tartása.
  • Termékeinkre jellemző a folyamatos fejlesztés, környezetvédelem, megbízhatóság, hosszú élettartam, elegáns megjelenés és alacsony zajszint.
  • A felhasználó számára méltó, komfortos környezetet, egészséges lakó illetve munkakörülményeket biztosít.

Akik igénybe veszik szolgáltatásainkat, azok tudják, hogy minőségi és megbízhatósági kérdésekben nem ismerünk kompromisszumot. Nem volna lehetséges a folyamatos fejlődés, amennyiben az általunk forgalmazott termékek nem a legmagasabb kategóriába tartóznának.